2281083620, 2281080340 Ανδρέα Παπανδρέου - Ερμούπολη iksodes@gmail.com
hero image
 
 
 
Moto Ιξώδες
Εμπόριο Μοτοσικλετών - Ανταλλακτικά - Service  | Ερμούπολη Σύρου

Η επιχείρηση Moto Ιξώδες είναι μια καταξιωμένη εταιρεία που βρίσκεται στην όμορφη Ερμούπολη της Σύρου. Με μακρόχρονη εμπειρία στον τομέα του εμπορίου μοτοσυκλετών, ανταλλακτικών και αξεσουάρ, καθώς και στις υπηρεσίες συντήρησης μοτοσυκλετών, η επιχείρηση Χαχαδάκης προσφέρει υψηλής ποιότητας προϊόντα και υπηρεσίες στους πελάτες της.

Στην επιχείρηση Moto Ιξώδες, η πελατεία είναι πάντα στο επίκεντρο της προσοχής μας. Η προσφορά αξιόπιστων προϊόντων, η εξαιρετική εξυπηρέτηση και η επαγγελματική συμβουλή είναι απόλυτες προτεραιότητές μας. Στόχος μας είναι να καλύψουμε τις ανάγκες και τις προσδοκίες των πελατών μας και να δημιουργήσουμε μακροχρόνιες σχέσεις εμπιστοσύνης.

 
 
 
 
 
 
 
ΕΜΠΟΡΙΟ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΩΝ

Με μεράκι και αγάπη για τον κόσμο των μοτοσυκλετών, η εταιρεία μας προσφέρει μια ευρεία γκάμα μοτοσυκλετών από διάφορες εταιρείες και μοντέλα, καλύπτοντας τις ανάγκες και των πιο απαιτητικών αναβατών.

Στον εκθεσιακό μας χώρο θα βρείτε τα τελευταία μοντέλα μοτοσυκλετών, εξοπλισμένα με τα πιο καινοτόμα χαρακτηριστικά και τεχνολογίες που προσφέρουν άνεση, ασφάλεια και απόλαυση κατά την οδήγηση.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
SERVICE ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΩΝ
 
 
 
 

Ανακαλύψτε το εκτεταμένο μενού υπηρεσιών service που προσφέρουμε στην επιχείρησή μας και εμπιστευθείτε μας για τη συντήρηση και επισκευή της μοτοσυκλέτας σας.

Στην επιχείρηση Moto Ιξώδες, διαθέτουμε μια εξειδικευμένη ομάδα τεχνικών με πολυετή εμπειρία που είναι αφοσιωμένη στη διασφάλιση της ασφάλειας και της αποτελεσματικής λειτουργίας του οχήματός σας.

 
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
ΑΞΕΣΟΥΑΡ & ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ

Διαθέτουμε μια πλούσια γκάμα ανταλλακτικών και αξεσουάρ για να επιλέξετε ανάμεσα σε ποιοτικά προϊόντα που ενισχύουν την απόδοση και την εμφάνιση της μοτοσυκλέτας σας.

Οι ειδικοί μας συνεργάζονται με κορυφαίους προμηθευτές, για να σας παρέχουν μόνο τα καλύτερα προϊόντα που καλύπτουν τις ανάγκες σας.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

 
 
 
 
 
 
 
 
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
 

iksodes@gmail.com
 
 

2281083620 - 2281080340
 
 

Ανδρέα Παπανδρέου - Ερμούπολη