2281083620, 2281080340 Ανδρέα Παπανδρέου - Ερμούπολη iksodes@gmail.com
hero image
 
 
 
Moto Ιξώδες
Service Μοτοσυκλετών  | Ερμούπολη Σύρου
 

Ανακαλύψτε το εκτεταμένο μενού υπηρεσιών service που προσφέρουμε στην επιχείρησή μας και εμπιστευθείτε μας για τη συντήρηση και επισκευή της μοτοσυκλέτας σας. Στην επιχείρηση Moto Ιξώδες, διαθέτουμε μια εξειδικευμένη ομάδα τεχνικών με πολυετή εμπειρία που είναι αφοσιωμένη στη διασφάλιση της ασφάλειας και της αποτελεσματικής λειτουργίας του οχήματός σας.

Εμπιστευτείτε την επιχείρηση Moto Ιξώδες για την περιποίηση της μοτοσυκλέτας σας. Η εμπειρία και η εξειδίκευσή μας εγγυώνται ότι θα λάβετε υψηλής ποιότητας υπηρεσίες και η μοτοσυκλέτα σας θα διατηρηθεί σε άριστη κατάσταση. Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα για να κλείσετε ένα ραντεβού για το service της μοτοσυκλέτας σας.

 
 
 
 
 
 
ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ
 
 
 
 
 
 
 


ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ & ΓΕΝΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ

Εκτελούμε τακτική συντήρηση και έλεγχο για να διασφαλίσουμε την ασφαλή και ομαλή λειτουργία της μοτοσυκλέτας σας. Περιλαμβάνει αλλαγή λαδιών, αντικατάσταση φίλτρων, έλεγχο των φρένων, των φώτων και άλλων σημαντικών συστημάτων.

 
 


ΕΠΙΣΚΕΥΗ & ΔΙΑΓΝΩΣΗ ΒΛΑΒΩΝ

Η έμπειρη ομάδα τεχνικών μας είναι εξειδικευμένη στη διάγνωση και επισκευή μοτοσυκλετών. Ανεξάρτητα από τη φύση της βλάβης, είμαστε προετοιμασμένοι να αντιμετωπίσουμε τα προβλήματα και να επισκευάσουμε τη μοτοσυκλέτα σας με ακρίβεια και επαγγελματισμό.

 
 


ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΕΙΣ & ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ

Εάν επιθυμείτε να αναβαθμίσετε τη μοτοσυκλέτα σας ή να εγκαταστήσετε επιπλέον αξεσουάρ, είμαστε εδώ για εσάς. Εκτελούμε εγκαταστάσεις εξαρτημάτων και αξεσουάρ υψηλής ποιότητας για να προσαρμόσουμε τη μοτοσυκλέτα σας σύμφωνα με τις προτιμήσεις σας.

 
 
 
 
 
 


ΕΛΑΣΤΙΚΑ & ΙΣΟΡΡΟΠΙΑ

Παρέχουμε υπηρεσίες αντικατάστασης ελαστικών και εξισορρόπησης για να διατηρήσετε την οχηματική σας σταθερότητα και ασφάλεια στον δρόμο.

 


ΑΝΑΤΡΟΦΟΔΟΤΗΣΗ & ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ

Η ομάδα μας είναι πάντα διαθέσιμη για να σας παρέχει ανατροφοδότηση και συμβουλές για τη σωστή συντήρηση και τη χρήση της μοτοσυκλέτας σας.

 
 
 
 
 
 
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
 

iksodes@gmail.com
 
 

2281083620 | 2281080340
 
 

Ανδρέα Παπανδρέου - Ερμούπολη